top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: De terrorist die raketten op Israël afvuurde werd geëlimineerd nadat hij de lanceerplaats had verlaten

Foto IDF woordvoerder


Troepen van de Egoz-eenheid blijven opereren en voeren gerichte aanvallen uit in het Hamad-gebied van Khan Yunis. De troepen vonden in het gebied een militaire compound met wapens, waaronder AK-47-geweren, vesten en explosieven.


De afgelopen dag hebben IDF-troepen, bijgestaan door de IAF, een terrorist getroffen die mortiergranaten op Israëlisch grondgebied afvuurde. De troepen hielden de bron van de brand in de gaten, identificeerden de terrorist die de lanceerplaats verliet en gaven leiding aan een vliegtuig dat de terrorist raakte. Als reactie op de lanceringen hebben IDF-straaljagers ook militaire complexen en terroristische infrastructuur getroffen.Bovendien probeerden vier terroristen in het gebied van Hamad een explosief te plaatsen naast een compound waar IDF-troepen zich bevonden. Gevechtsteams van de Givati Brigade regisseerden een vliegtuig dat een terroristencel uitschakelde.


Troepen van de 162e Divisie blijven opereren in de noordelijke en centrale Gazastrook. De afgelopen dag opereerden gevechtsteams van de Nahal Brigade op basis van nauwkeurige inlichtingen en gelokaliseerde raketwerpers van waaruit lanceringen op Israëlisch grondgebied werden afgevuurd. De troepen ontruimden het gebied van wapens en ontmantelden de lanceerinrichtingen. Bovendien werden twee raketten afgevuurd op IDF-troepen, die de terroristen lokaliseerden die de bron van de brand verlieten. Als reactie hierop heeft een vliegtuig de terroristen geëlimineerd. Er werden geen IDF-verwondingen gemeld.

299 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page