top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF eenheid heeft een wapenproductiefaciliteit vernietigd en tientallen terroristen geëlimineerd

Raket lanceerinstallatie. Foto IDF woordvoerder


Tijdens de operaties van de 7e Brigade in Khan Yunis hebben de troepen explosieven gelokaliseerd, een gerichte aanval uitgevoerd op een wapenproductiefaciliteit en tientallen terroristen geëlimineerd.Tijdens operaties in het westen van Khan Yunis voerde de 7e Brigade een gerichte aanval uit op een faciliteit die door de terroristische organisatie Islamitische Jihad werd gebruikt om wapens te vervaardigen.

Wapenproductie. Foto IDF woordvoerder


De soldaten hebben een werkplaats gelokaliseerd en vernietigd die werd gebruikt voor de productie van wapens, waaronder langeafstandsraketten, antitankraketten, mijnen en explosieven.

Foto IDF woordvoerder


Bovendien werd een ondergrondse tunnelroute op de compound geïdentificeerd en vernietigd. De operaties van de strijdkrachten hadden een aanzienlijke impact op het vermogen van de terroristische organisatie Islamitische Jihad om raketten te produceren.

Explosieven in UNRWA zak


Tegelijkertijd vonden de soldaten talloze wapens, waaronder explosieven in UNRWA-tassen, Kalashnikov-geweren, RPG-kernkoppen, wapenmagazijnen, IED's, handgranaten en meer.

221 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page