top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft in Khan Yunis een tunnelroute vernietigd en tientallen terroristen geëlimineerd

Foto IDF woordvoerder


De intensieve gevechten in het Khan Yunis gebied gaan door, IDF-troepen hebben ook een terreurtunnelroute gelokaliseerd en vernietigd die door terroristen in de noordelijke Gazastrook werd gebruikt.


De speciale troepen van de IDF blijven intensieve gevechten voeren in het Khan Yunis-gebied. De strijdkrachten identificeerden en verijdelden een terroristencel, bewapend met een RPG. Extra speciale troepen hebben verschillende terroristen geëlimineerd en wapens in het gebied gelokaliseerd.Het gevechtsteam van de Parachutistenbrigade blijft terreurdoelen aanvallen in het Khan Yunis-gebied. De troepen hebben ook terroristen geëlimineerd en grote hoeveelheden wapens gelokaliseerd.


Tijdens gezamenlijke operationele activiteiten werden twee terroristen gedood bij een IAF-straaljageraanval nabij de stad Khan Yunis.


In de noordelijke Gazastrook hebben IDF-troepen een terreurtunnelroute gelokaliseerd en vernietigd, terroristen geëlimineerd en wapens in het gebied gelokaliseerd.


In de centrale Gazastrook stuurden grondtroepen van de IDF een UAV aan om een terrorist uit te schakelen die zich vlakbij hen bevond. De afgelopen dag hebben de troepen ook nog meer terroristen in het gebied gedood.

301 weergaven0 opmerkingen

Kommentarer


bottom of page