top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: nadat gisteren raketten op zuid-Israël waren afgevuurd, trof de IDF onmiddellijk het gebied van de lancering

Foto IDFwoordvoerder


Na de lanceringen die gisteren (vrijdag) werden uitgevoerd vanuit de Gazastrook naar Zikim in zuid-Israël, sloegen IDF-vliegtuigen toe op de locatie van waaruit de lanceringen werden uitgevoerd in de noordelijke Gazastrook. Andere terreurdoelen in het gebied, waaronder lanceerputten en terroristische infrastructuur die wordt gebruikt door de terroristische organisatie Hamas, werden ook getroffen.


Bovendien hebben IDF-troepen, als reactie op de lanceringen die donderdag richting de stad Sderot werden uitgevoerd, een vliegtuig gestuurd om de terroristische infrastructuur aan te vallen van waaruit de lanceringen werden afgevuurd.


IDF-troepen blijven opereren in het westen van Khan Yunis. De afgelopen dag hebben de troepen terroristen gedood en wapens in het gebied gelokaliseerd, waaronder explosieven, granaten, AK-47-geweren en vesten. Bovendien stuurde het vuurleidingscentrum van de brigade vliegtuigen op een reeks aanvallen waarbij acht terroristen werden geëlimineerd, waaronder degenen die een verdacht explosief voorwerp bij de troepen droegen.

Foto IDF woordvoerder


Bovendien hebben IDF-troepen de afgelopen dag ongeveer twintig terroristen gedood in de centrale Gazastrook. Tijdens één incident identificeerde het vuurleidingscentrum van de brigade een terroristencel die wapens laadde op een voertuig dat naast de troepen reed. Een vliegtuig kreeg prompt de opdracht de cel aan te vallen en te dwarsbomen.


Bij een afzonderlijk incident werden meerdere terroristische cellen die in de buurt van de troepen opereerden snel geëlimineerd door gecoördineerde inspanningen van het vuurleidingscentrum en de grondtroepen.


Drie terroristen werden ook uitgeschakeld bij een vliegtuigaanval in het Rimal-gebied.

IDF-troepen van de Multidimensionale Eenheid blijven ook opereren in de centrale Gazastrook. De soldaten schakelden een aantal terroristen uit met behulp van een innovatief offensief instrument.

619 weergaven1 opmerking

1 Comment


R Thomasson
R Thomasson
Mar 02

Tot het moment waarop de gegijzelden worden teruggestuurd naar Israël, moet het leger blijven dag en nacht hevig bombarderen. Zorgen dat er ook de rest van de gebouwen die nog in Gaza staan,omver worden geworpen en alle infrastructuur vernietigd! Met de bombardementen kan men ze dwingen alle gegijzelden terug te sturen. Dat samen met het mondjesmaat toelaten van hulpgoederen. Deze gedrochten (DE HELE BEVOLKING) moeten begrijpen dat ze de rest van hun leven in een zware oorlogstrauma's en PTTS zouden leven. Daar hebben ze zelf voor gezorgd. Zij hebben een verkeerde vijand gekozen.

Like
bottom of page