top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: opnieuw tientallen terroristen rond Shifa ziekenhuis geëlimineerd, 35 terreurdoelen in Gaza getroffen

Foto IDF woordvoerder


De IDF en ISA blijven nauwkeurige operationele activiteiten uitvoeren in het gebied van het Shifa-ziekenhuis en hebben de afgelopen dag opnieuw tientallen terroristen geëlimineerd, terwijl ze schade aan burgers, patiënten, medische teams en medische apparatuur voorkomen.


Tot nu toe hebben de strijdkrachten in de omgeving van het ziekenhuis ruim 170 terroristen geëlimineerd, ruim 800 verdachten ondervraagd en talloze wapens en terreurinfrastructuur gelokaliseerd.


De afgelopen dag hebben IAF-straaljagers ongeveer 35 terreurdoelen in de Gazastrook getroffen, waaronder operationele commandocentra, militaire posten, infrastructuur van terreurorganisaties, evenals op doelen die operaties van IDF-grondtroepen ondersteunen.

Troepen van de Nahal Brigade blijven opereren in centraal Gaza. De afgelopen dag hebben de troepen ongeveer vijftien terroristen geëlimineerd. Tijdens een van de activiteiten identificeerden de troepen verschillende terroristische cellen die in een compound waren gebarricadeerd en schakelden ze uit door nauwkeurig sluipschuttervuur, een nauwkeurige raketaanval en een helikopteraanval.Bij een afzonderlijk incident werden twee terroristen die in het gebied waren geïdentificeerd, geëlimineerd door een precieze raketaanval.


Bovendien opereren IDF-troepen in het gebied van Al-Qarara in het noorden van Khan Yunis. De afgelopen dag heeft de IAF twee terroristen geëlimineerd die de soldaten benaderden. Ook een militair complex van Hamas werd getroffen.

491 weergaven1 opmerking

1 Comment


enter
Mar 23

Ik had vandaag eigenlijk gedacht dat dit een speciale militaire operatie betrof, met het doel het ziekenhuis te denazificeren

Like
bottom of page