top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Tientallen lanceerplaatsen vernietigd en terroristen vanuit de lucht geëlimineerd

Foto IDF woordvoerder


In het gebied van Beit Lahia identificeerden troepen van het gevechtsteam van de Nahal Brigade de bron van de lancering van waaruit eerder deze week raketten werden afgevuurd op het gebied van de stad Ashkelon en hebben de lanceerplaatsen vernietigd.

Foto IDF woordvoerder


Gisteren, tijdens de invallen, hebben de strijders een compound met tientallen lanceerinrichtingen gelokaliseerd. Nadat ze deze hadden gelokaliseerd, vernietigden technische troepen de compound

Foto IDF woordvoerder


Een gewapende terrorist werd gedetecteerd door drones van IDF-strijders die oprukten naar troepen die zich in het gebied bevonden. De terrorist werd aangevallen en geëlimineerd door de aanvalscel van het gevechtsteam van de Golani-brigade.In het centrum van de Gazastrook vonden de strijders tijdens de activiteiten van het 646th Brigade Combat Team een ​​wapendraaibankfabriekDe strijdkrachten hebben twee schachten blootgelegd in een gebouw in het gebied en in de buurt ervan hebben technische jagers de schachten vernietigd. Tijdens de activiteiten van de strijdkrachten in het gebied werd een aantal terroristen geïdentificeerd en geëlimineerd.

In het Al Maazi-kamp vonden IDF-strijders van de Golani Brigade een schacht met veel wapens

398 weergaven0 opmerkingen
bottom of page