israelnieuws israelnieuws
 
  • Joop Soesan

Video van Hezbollah om Israëlis op een komische wijze "te helpen het land te verlaten"


Screenshot YouTube


Hezbollah heeft een nieuwe video gepubliceerd die op een 'komisch' wijze probeert Israëlis te adviseren over de beste manier om het land te verlaten.

De maandag door de aan Hezbollah gelieerde verslaggever Ali Shoeib werd gedeeld , zo zijn geproduceerd door de "Sheikh Jarrah Hijra Agency", een duidelijke verwijzing naar de wijk Sheikh Jarrah in Jeruzalem, die de afgelopen weken een brandpunt van conflict was tussen Israëli's en Palestijnen.


Na het tonen van de hashtag '#ByeBye' en een kaart van 'bezet Palestina' start de video met: Beste Israëlische kolonisten, de meesten van jullie reizen voor het toerisme, maar hebben jullie geprobeerd te reizen voor immigratie?'


In de video wordt gezegd dat het bedoeld is om "hints en tips" te geven over hoe je vanuit Israël naar andere landen kunt emigreren.Stap 1 omvat van het emigratieproces omvat volgens Hezbollah zo min mogelijk tassen en koffers in te pakken. De terreurorganisatie raadt aan om maximaal twee koffers mee te nemen.


Stap 2 van Hezbollah's advies is ervoor te zorgen dat je geen wapens meeneemt naar het vliegveld, zelfs niet je persoonlijke dolk. "Niemand vindt het leuk om te zien dat ïemand van Gods uitverkoren volk wordt uitgescholden bij de deur van een vliegtuig", benadrukt de video.


Daarnaast herrinert de Libanese terreurbeweging reizigers eraan om wat snacks in te pakken voor de reis.


Ook wordt door Hezbollah geadviseerd dat "de vertrekkende Israëli's hun sleutels bij hun deur achter laten, evenals een briefje met hun toekomstige adressen, zodat Hezbollah hun meubels later kan opsturen.


Mochten er geen vliegtickets beschikbaar zijn, dan herinnert Hezbollah de vertrekkende Israëlische reizigers er behulpzaam aan dat boottochten ook een optie zijn.


De terreurbeweging adviseerde Israëli's "om niet opnieuw bedrogen te worden met beloften van het vaderland."


"Uw verplaatsing over de hele wereld is uw geschenk van God", zegt Hezbollah in de video, waaraan wordt toegevoegd dat Israëli's "al deze ontberingen kunnen vermijden" en in hun huizen kunnen blijven "op voorwaarde dat zij hun Israëlische paspoort inwisselen voor een Palestijns paspoort."140 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
 
israelnieuws