top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF-troepen hebben terroristen geëlimineerd die deelnamen aan het bloedbad van 7 oktober

Foto IDF woordvoerder


IDF-straaljagers hebben twee terroristen geëlimineerd die deelnamen aan het bloedbad van 7 oktober in de Israëlische gemeenschap van Nir Yitzhak, evenals twee pelotonscommandanten en een cel commandant van de Nukhba-troepen van Hamas.


In Beit Hanoun werden twee terroristen die naar een militair complex waren gevlucht, geëlimineerd door een IDF-straaljager onder leiding van soldaten.In het centrum van Khan Yunis werden de afgelopen dag ongeveer twintig terroristen gedood. 15 van de terroristen werden in één aanval geëlimineerd, als onderdeel van een sluipschutter hinderlaag geïnitieerd door IDF-troepen.


Bij een andere gecoördineerde aanval tussen IDF-eenheden werd de terroristische infrastructuur getroffen die werd gebruikt om op IDF-troepen te schieten. Er werden secundaire explosies op de locatie geïdentificeerd, wat erop wijst dat er een groot aantal wapens op de compound was opgeslagen.In het Hamad-gebied in Khan Yunis werd een aantal terroristen geïdentificeerd en geëlimineerd, onder meer via een helikopteraanval. AK-47 geweren en munitie behoorden tot de grote hoeveelheid wapens die tijdens huiszoekingen in het Hamad-gebied werden aangetroffen en in beslag genomen.

286 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page