top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: meer dan 500 luchtaanvallen, wapens in auto Hamas-parlementariër

Screenshot YouTube


De grondtroepen en de luchtmacht zetten hun nauwe samenwerking voort in het kader van de grondgevechten in de Gazastrook, onder voortdurende begeleiding van de inlichtingendiensten.


De afgelopen week hebben gevechtsvliegtuigen, gevechtshelikopters en op afstand bemande vliegtuigen meer dan 500 luchtaanvallen aangevallen onder leiding van gevechtsvliegtuigen die overal in de Strip opereren.De luchtmachtsamenwerkingseenheid leidt de verbinding tussen de grond- en luchtmacht en samen elimineren ze terroristische cellen en vernietigen ze observatiegebieden, wapendepots, tunnelschachten en vele terroristische infrastructuren om de capaciteiten te ondermijnen en Hamas schade toe te brengen.


De afgelopen week opereerden Nahal-patrouillestrijders in het vluchtelingenkamp Jabaliya, kwamen veel terroristen tegen die uitschakelden, vernietigden de vijandelijke infrastructuur en namen wapens in beslag.


Bij één van de incidenten kwamen de strijders explosieven, machinegeweervuur ​​en antitankraketten tegen uit twee verschillende richtingen. De terroristen werden geëlimineerd door vuur van de strijders en nauwkeurig vuur door tanks van de gepantserde strijdkrachten onder bevel van de patrouille.Bij een ander incident werd antitankvuur op onze strijdkrachten afgevuurd, werden drie terroristen van het antitankteam geëlimineerd, en een andere eliminatie werd uitgevoerd door een antitankraket onder leiding van het operatiecomplex van de Nahal-patrouille. In de afgelopen week zijn vele tientallen terroristen geëlimineerd door de strijders van Nahals brigadegevechtsteam, in een gecombineerde strijd van bepantsering, infanterie en lucht onder leiding van de patrouilletroepen.


Troepen die enkele weken geleden in de Gazastrook opereerden, vonden een voorraad wapens in een voertuig van een Hamas-parlementariër, onthult de IDF vandaag in een post op X , waar de Arabischtalige woordvoerder van de IDF, luitenant-kolonel Avichay Adraee, zegt dat troepen tijdens de operatie in Beit Lahiya een auto hebben gevonden nabij het huis van Hamas-parlementslid Mushir al-Masri.


Hij zegt dat de auto “veel wapens” bevatte, waaronder RPG's en aanvalsgeweren, evenals het rijbewijs van Al-Masri.506 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page