top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: Wapens gevonden verborgen in UNRWA zakken en 8 terroristen geëlimineerd met gebruik van Sting Precisie raket

Foto IDF woordvoerder


Het 7e Brigade Combat Team blijft vechten in het westen van Khan Yunis en intensiveert de operaties in het gebied.Tijdens een operatie op een aantal gebouwen die Hamas tot gevechtscomplex had omgebouwd, vonden de soldaten mortierbommen en patronen in UNRWA-tassen.Daarnaast werden AK-47’s, kogels, granaten, explosieven, drones, RPG-lanceerinrichtingen en communicatiemiddelen gelokaliseerd en in beslag genomen.

Foto IDF woordvoerder


De soldaten van de brigade opereren op tientallen terroristische infrastructuur, elimineren tientallen terroristen met behulp van tankvuur, vuur van dichtbij en door vliegtuigen te besturen.


Als onderdeel van de operaties op terroristische doelen en de huiszoekingen vielen de soldaten de woning binnen van een hoge militaire inlichtingenagent van Khan Yunis en vonden een tunnelschacht en wapens in het gebied. De tunnelschacht werd vernietigd.


Bij een van de operaties identificeerden de soldaten acht terroristen die hen benaderden. De soldaten gebruikten vervolgens een precisieraket om ze uit te schakelen.502 weergaven2 opmerkingen

2件のコメント


Henk Vinke
Henk Vinke
2月24日

Die zakken kun je weer gebruiken om wat niet naar de 72 maagden is gegaan te verwijderen.

いいね!
omahanneke
2月24日
返信先

De beerput helemaal open

いいね!
bottom of page