israelnieuws israelnieuws
 
  • Joop Soesan

Vier Israëlische startups op de Gartner 2021 Cool Vendors-lijst


Foto Run:ai.


Analistenhuis Gartner publiceerde onlangs zijn 2021 Cool Vendors-lijst, met Israëlische startups Apiiro, Lightrun, Run: AI en VOOM. Elk bedrijf verscheen in een andere categorie Cool Vendor.


In de categorie DevSecOps noemde Gartner Apiiro , dat zich richt op multidimensionaal applicatierisicobeheer dat organisaties zichtbaarheid en controle geeft over hun risico, van ontwerp tot code tot cloud. De startup is opgericht in 2019 en heeft vestigingen in Tel Aviv en New York, aldus ISRAEL21C.


Oplossingen die op risico gebaseerde mechanismen gebruiken, helpen beveiligingsteams om de specifieke applicatiecode te identificeren die het meest aandacht behoeft, waardoor de tijd die aan niet-productief testen wordt besteed, wordt verminderd", zegt Gartner VP Dionisio Zumerle. "Beveiligingsleiders die op zoek zijn naar een manier om hun integratie in de veilige ontwikkelingscyclus te vereenvoudigen, moeten de aanpak volgen die wordt voorgesteld door Apiir".


In de Monitoring, Observability en Cloud Operations noemde Gartner Lightrun , waarmee ontwikkelaars diepere inzichten kunnen krijgen in hun live applicaties door hen in staat te stellen logs, metrics en traces in te voegen tijdens runtime. Het bedrijf is opgericht in 2019 en is gevestigd in Tel Aviv.


In de categorie Enterprise AI Operationalization and Engineering noemde Gartner Run: AI , dat fungeert als een besturingssysteem voor AI en een computerbeheerplatform uitvoert voor het orkestreren en versnellen van AI. Het werd opgericht in 2018 en is gevestigd in Tel Aviv.


In de categorie Verzekeringen noemde Gartner VOOM , een verzekeringstechnologiebedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren en distribueren van verzekeringsproducten voor risicovolle, episodische mobiliteitsbranches zoals drones, e-scooters, e-bikes, motorfietsen en lichte vliegtuigen. Het bedrijf is opgericht in 2016 en heeft kantoren in zowel Tel Aviv als Palo Alto.


Het Amerikaanse onderzoeks- en adviesbureau Gartner publiceert jaarlijks zijn Cool Vendors . Genomineerde verkopers moeten jonger zijn dan 10 jaar met een jaaromzet van minder dan $ 100 miljoen en worden beschouwd als innovatief, indrukwekkend en intrigerend.

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
 
israelnieuws