israelnieuws israelnieuws
top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Voor het eerst in de geschiedenis is Israëlisch defensiebedrijf present op de Dubai AirshowVoor het eerst in de geschiedenis zal Israel Aerospace Industries (IAI), een luchtvaart- en defensiebedrijf van wereldklasse, exposeren op de prestigieuze Dubai Airshow, die plaatsvindt van 14-18 november.


IAI zal een verscheidenheid van zijn ultramoderne systemen demonstreren, met de nadruk op zijn luchtvaartproducten, waaronder burgerluchtvaart, ruimtesystemen, vliegtuigen voor speciale missies en meer.


Tijdens de Dubai Airshow, is IAI van plan haar strategische samenwerking in de regio uit te breiden door nieuwe samenwerkingsovereenkomsten met lokale bedrijven te ondertekenen en bestaande partnerschappen die het afgelopen jaar zijn ondertekend uit te breiden, waaronder een overeenkomst over vrachtconversies met Etihad Engineering van de VAE en over vliegtuigen onderhoud met oa Gulf Air uit Bahrein.


Als toonaangevende wereldwijde vliegshow die de beste bedrijven en knapste koppen uit de industrie samenbrengt, biedt de Dubai Airshow IAI de mogelijkheid om samen te komen met de VAE, de Golfstaten in het algemeen en andere internationale bedrijven om zijn innovatieve oplossingen van wereldklasse te delen en te ontwikkelen nieuwe samenwerkingen.


IAI's Systems-of-Systems met lucht-, marine-, land-, ruimte- en cybertoepassingen zullen te zien zijn op de indrukwekkende stand van IAI, met meer dan 70 jaar expertise en innovatie.


"Een jaar na de ondertekening van de Abraham-akkoorden is IAI verheugd om deel te nemen aan de Dubai Airshow en om de samenwerking met zakenpartners in de Golfregio te verbreden", aldus IAI CEO en president Boaz Levy.


“In het afgelopen jaar exposeerde IAI al in Dubai CyberTech en in IAC Dubai en deelde onze innovatieve cyber- en ruimtevaartoplossingen. Wij geloven dat er talloze mogelijkheden zijn om samen te werken, onze kennis te delen en nieuwe defensie- en civiele oplossingen te ontwikkelen met onze partners in de VAE en de bredere Golfregio, en samen een betere toekomst te creëren,” voegde hij eraan toe.

35 weergaven0 opmerkingen
bottom of page
israelnieuws