israelnieuws israelnieuws
top of page
  • Joop Soesan

Wielrenteam Israel Start-Up Nation wordt Israel – Team Israël Premier Tech


Foto via Team Premier Tech


Israel Start-Up Nation wordt Israel – Premier Tech, met het Canadese bedrijf Premier Tech dat vanaf 2022 als medetitelsponsor toetreedt om een ​​nieuw hoofdstuk voor het team te markeren.


Na vijf jaar in de UCI WorldTour wielrennen, zal Premier Tech de krachten bundelen met het Israëlische team ter vervanging van Start-Up Nation Central, dat mede-titelsponsor was sinds het team in 2020 toetrad tot de UCI WorldTour.


Voor teameigenaar Sylvan Adams betekent de samenwerking met technologie- en industrieel bedrijf Premier Tech een voortdurende focus op innovatie en een toewijding aan het bevorderen van fietsen in Israël en Canada, maar ook op wereldschaal.


“Met de aanwezigheid van alle vier Israëli's en vijf van de zes Canadezen die deelnemen aan de UCI WorldTour, is dit team in veel opzichten een weerspiegeling van mijn twee nationaliteiten. Als een in Canada gevestigd, internationaal bedrijf is Premier Tech een natuurlijke partner voor ons, en we zijn de natuurlijke thuisbasis voor Premier Tech. Ik ben er trots op dat Jean Bélanger en Premier Tech zich bij ons project hebben gevoegd”, aldus Sylvan Adams. "Premier Tech zal ons helpen de hoge doelen te bereiken die we voor dit team hebben gesteld, en ik ben verheugd om Premier Tech vandaag te verwelkomen als co-titelsponsor en onze nieuwe trui te onthullen."


“Ik wil ook mijn dank uitspreken aan het in Tel Aviv gevestigde Start-Up Nation Central, voor hun vertrouwen en steun de afgelopen twee jaar. En hoewel ze geen titelsponsor zullen zijn, ben ik blij dat SNC het team zal blijven steunen, terwijl het bekendheid zal genereren over de hele wereld waar Israel – Premier Tech racet voor de Israëlische start-ups die SNC koestert en ondersteunt,” voegde Adams toe.


Premier Tech president en chief executive officer Jean Bélanger prees de samenwerking als een perfecte match met een gedeelde visie die de betrokkenheid van Premier Tech bij het professionele wielrennen en langdurige toewijding aan de sport verzekert.


“Toen het tijd was om te beslissen over het volgende hoofdstuk van Premier Tech in het UCI WorldTour-wielrennen, waren we vastbesloten om onze tijd te nemen om de best mogelijke pasvorm voor een langdurige samenwerking te vinden. Vanaf het moment dat ik gesprekken begon met Sylvan Adams, die ik al vele jaren ken, was het duidelijk dat we dingen gemeen hadden en een visie deelden. In de loop van onze discussies en interacties tussen Sylvan en mij, evenals andere leiders van het team, werd dat gevoel versterkt en bracht ons ertoe deze aankondiging vandaag te doen”, aldus Jean Bélanger.


“Het team heeft al een solide Canadese aanwezigheid en een sterke internationale focus, wat een cruciale factor was voor een bedrijf als Premier Tech, dat zo'n 5000 teamleden heeft in 28 landen en een commerciële aanwezigheid in meer dan honderd. We zijn allemaal erg enthousiast hier bij Premier Tech om in 2022 van start te gaan als Israël – Premier Tech in wat, ik ben er zeker van, een succesvol jaar voor ons team zal zijn.”Israël – Premier Tech verwelkomt niet alleen Premier Tech in het team in 2022, maar ook aanzienlijke vuurkracht in het rennersroster, waaronder nieuwe toevoegingen Giacomo Nizzolo en Jakob Fuglsang.


"2022 wordt een spannend jaar voor Israël - Premier Tech", voegde algemeen directeur Kjell Carlström toe. “Als team hebben we er altijd naar gestreefd om elk jaar mee te groeien en nu, na twee jaar op het UCI WorldTour-niveau, beginnen we aan een belangrijk nieuw hoofdstuk met de komst van Premier Tech. We hebben een aantal belangrijke namen aan ons rennersroster toegevoegd, naast een al sterk team, en samen met partners Sylvan Adams, Ron Baron, Kevin Ham en Jean Bélanger van Premier Tech, geloven we dat we kunnen streven naar een ambitieus eerste seizoen als Israel – Premier Tech, voortbouwend op wat een succesvol traject is geweest voor Israëls eerste professionele wielerteam.”


18 weergaven0 opmerkingen
bottom of page
israelnieuws