israelnieuws israelnieuws
top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

WiseEye uit het Israëlische Emza zit ingebakken in nieuwe Dell-laptops


Emza's WiseEye NB-systeem verbetert de menselijke detectiefuncties op Dell-laptops. Foto: screenshot


Revolutionaire WiseEye technologie van Emza Visual Sense van Giv'atayim biedt innovatieve op "tiny AI" gebaseerde visuele detectietechnologie in een reeks nieuwe Latitude-, Inspiron- en Precision-laptops van Dell.


"Tiny AI" is een nieuw veld in machine learning dat het gebruik van grote hoeveelheden gegevens en rekenkracht minimaliseert.


Het altijd-aan, ultra-low-power WiseEye NB-systeem verhoogt de menselijke detectiefuncties in de nieuwe laptops. De unieke machine learning en op neurale netwerken gebaseerde algoritmen verbeteren de geïntegreerde privacy functies van Dell's Optimizer AI-software.


WiseEye NB detecteert visueel de betrokkenheidsniveaus van gebruikers op basis van aanwezigheid, bewegingen en gezichtsrichting, wat bijdraagt ​​aan een beter energiebeheer van het scherm en een betere batterijduur.


Emza's WiseEye bevat een toeschouwer detectie functie. Foto: screenshot


De belangrijkste functies van WiseEye NB zijn onder meer:


  • Wegkijken detecteren: om het schermvermogen te sparen en gegevens te beschermen, dimmen altijd bewuste AI-algoritmen het scherm adaptief wanneer de gebruiker niet bezig is, en herstellen het vervolgens naar de oorspronkelijke intensiteit wanneer het gezicht van de gebruiker zich opnieuw op het scherm oriënteert.

  • Detectie van toeschouwers: voor een betere privacy en veiligheid van de gebruiker herkent het systeem of een tweede persoon binnen het gezichtsveld naar het scherm kijkt, en vervaagt het automatisch om gevoelige informatie te verbergen, terwijl het een privacy waarschuwing naar de gebruiker stuurt.

  • Betrouwbare aanwezigheidsdetectie: voor meer veiligheid en energiebesparing maken op vision gebaseerde algoritmen voor gebruikersaanwezigheid een verbeterde wake-on-approach en snelle aanmelding mogelijk, evenals schermvergrendeling/ontgrendeling.

  • Configureerbaarheid door de gebruiker: door integratie met Dell Optimizer kunnen gebruikers hun ervaring personaliseren door detectiewaarschuwingen in te stellen voor specifieke scenario's.


"We hebben de unieke AI- en neurale verwerkingsalgoritmen in WiseEye ontworpen om op de meest betaalbare manier te worden ingezet op kleine edge apparaten, waardoor essentiële intelligentie kan worden toegevoegd aan een breed scala aan verbonden producten", aldus Yoram Zylberberg, CEO van Emza tegen ISRAEL21C.


Emza is volledig eigendom van het Taiwanese halfgeleiderbedrijf Himax Technologies.73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page
israelnieuws