top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Zomeractiviteit in Israël: Food Truck Festival in Jeruzalem


Foto Israëlisch Nationaal Bureau voor Toerisme


Toeristen en Israëlische bezoekers in Israël kunnen deze zomer opnieuw genieten van de smaken van een van de meest populaire openluchtfestivals in Israël - het 5e Jeruzalem Food Truck Festival.


Het festival vindt tot eind augustus plaats in het Gei Ben Hinom Valley Park en toont de culinaire vaardigheden van enkele van Jeruzalem's bekendste en meest geliefde chef-koks.


Daarnaast kunnen gasten proeven van een grote verscheidenheid aan restaurants tegen betaalbare prijzen. Het festival is open op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond van 18:00 - 23:00 uur en omvat wijn en cocktails, evenals live familie-entertainment.


De chef-koks en restaurants wisselen elke week en bieden een selectie van koosjere en niet-koosjere gerechten voor iedereen. Restaurants die deelnemen zijn onder andere Angelika, Jacko Street, 1868, Luciana, Fiori, Diwani, Iron Bar, Talbieh, Ishtabach, Burger Room, Mahane Asade, Tommy's, Jacko's Son, Joy Mamilla, Rachel Ba'sdera, Segev, BeanZ Café, Fringe, Peacock Bar, Redefine Meat, Suits en Chakra. Alle gerechten kosten NIS 30-40 (9-12 euro) per portie.


Het Jeruzalem Food Truck Festival wordt elk jaar druk bezocht door zowel toeristen als Israëliërs zelf en is een leuke activiteit voor jong en oud.58 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page