top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Afgelopen 24 uur 295 nieuwe virus besmettingen in Israël


Ter illustratie . Foto Wix


Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid heeft vrijdagmorgen bekend gemaakt dat er in de afgelopen 24 uur 296 nieuwe virus besmettingen in het land zijn vastgesteld.


Er werd bij gezegd dat 90% van alle besmettingen de Delta variant betreft, mensen die zijn gevaccineerd en toch besmet raken hebben over het algemeen lichte klachten maar moeten wel in quarantaine.


Er zijn nu 2.125 actieve besmette patiënten in Israël waarvan er 50 in de ziekenhuizen zijn opgenomen. Hiervan verkeren 26 in ernstige toestand en 17 in kritieke toestand waarvan 16 zijn aangesloten aan de beademing.


Opnieuw is er niemand overleden waardoor het dodental blijft staan op 6.429.


Door de verschillende experts die de regering adviseren over te nemen maatregelen hebben gezegd dat het land het 'groene paspoort' weer moet gaan invoeren waardoor mensen die niet zijn gevaccineerd beperkt worden in toegang tot evenementen en bijeenkomsten, en pas naar een restaurant mogen na een negatieve test.


Mocht het aantal dagelijkse besmettingen blijven stijgen dan is het nu zo goed als duidelijk dat Ben Gurion airport zal worden gesloten om te voorkomen dat nieuwe virus besmettingen het land binnenkomen.113 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page