top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Commandant Noordelijk Commando tegen veiligheidscoördinatoren gemeenschappen West-Galilea: "We zijn klaar een offensief in Libanon te lanceren"

Foto IDF woordvoerder


De bevelvoerend officier van het Noordelijk Commando tegen de veiligheidscoördinatoren van gemeenschappen in West-Galilea: "We versterken voortdurend onze bereidheid om een offensief in Libanon te lanceren. Mijn inzet is om de veiligheidssituatie te veranderen om de bewoners terug naar huis te brengen."


De bevelvoerend officier van het Noordelijk Commando, generaal-majoor Ori Gordin, had gisteren (vrijdag) een ontmoeting met de veiligheidscoördinatoren van de regionale raden van Mateh Asher en Ma'ale Yosef, na een reeks bijeenkomsten gericht op het versterken van de verbinding tussen het Noordelijk Commando, de veiligheidsraden en de bewoners in het gebied.


Tijdens de bijeenkomst vond een open gesprek plaats met de veiligheidscoördinatoren, waarin MG Gordin de belangrijkste punten presenteerde van de situationele beoordeling en de activiteiten van het Noordelijk Commando in de afgelopen periode, evenals de processen om de paraatheid voor de voortzetting van de operaties te versnellen en zelfs een verdieping van de strijd in de noordelijke sector.


Commandant van het Noordelijk Commando, MG Ori Gordin:

“Ik waardeer uw acties enorm, en in dit partnerschap zijn we samen, de ploeg en het wapen, sinds de oprichting van de staat, en zullen we ook doorgaan in deze integratie en verbinding. Er zijn nogal wat successen binnen de campagne, waaronder het terugdringen van hen veroorzaakt veel schade aan hun infrastructuur, hun capaciteiten en hun gebieden. We versterken voortdurend onze bereidheid om een offensief tegen Libanon te lanceren. Mijn inzet is om de veiligheidssituatie te veranderen om de bewoners terug naar huis te brengen."

288 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page