top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

De chef van de generale staf bezocht Druzen en bedoeïenengemeenschappen ter ere van Eid al-Adha


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Vandaag (vrijdag), heeft de chef van de generale staf, LTG Aviv Kohavi, ter ere van Eid al-Adha, een bezoek gebracht aan de bedoeïenengemeenschap van Abu Talul in de Negev, en het huis van de geestelijk leider van de Druzen gemeenschap, sjeik Moafeq Tarif , in de stad Julis.


Als onderdeel van het bezoek, de chef van de generale staf, het hoofd van het directoraat Manpower (J1), MG Yaniv Asor, de commandant van het Northern Command, MG Amir Baram, de commandant van het Homefront Command, MG Ori Gordin , en de coördinator van regeringsactiviteiten in de gebieden, MG Ghassan Alian, ontmoetten hoge leiders van de bedoeïenen- en druzen gemeenschappen, voorzitters van 'Yad LeBanim'-afdelingen en families van de gesneuvelde soldaten.


IDF-soldaten en -commandanten van de Druzen- en Bedoeïenengemeenschappen namen deel aan de bijeenkomsten, waarin werd gediscussieerd over het opnemen van minderheidsgemeenschappen in het leger en het aanmoedigen van dienst in belangrijke en gevechtsposities. Dit draagt ​​bij aan het versterken van de waarde van service en missie bij toekomstige en huidige servicemembers.


Deze belangrijke bijeenkomst vindt elk jaar plaats, in overeenstemming met de positie van de Israel Defense Forces als het 'Volksleger' dat mensen uit alle delen van de Israëlische samenleving integreert. De IDF zal doorgaan met het opleiden en ontwikkelen van officieren en soldaten die bijdragen aan het opbouwen van een betere Israëlische samenleving.


Chef van de Generale Staf, LTG Aviv Kohavi:

"Deze bijeenkomst heeft een speciale betekenis voor mij. Dit is een gelegenheid om het grote belang en de betekenis van de integratie en aanmoediging van de rekrutering van bedoeïenen- en druzen gemeenschappen in de IDF te bespreken.

De IDF is geen 'melting pot', maar eerder een inclusieve omgeving die individualiteit aanmoedigt. Deze individualiteit stelt de staat Israël in staat om te blijven evolueren en de stabiliteit te behouden."


"Mijn gewaardeerde vrienden, de leiders van de Druzen- en Bedoeïenengemeenschappen, de IDF vormt een gouden kans, een springplank voor ontwikkeling en een toegangspoort tot het leven, die speciale kansen biedt die nergens anders te vinden zijn."

“De mensen van dit land – bedoeïenen, Druzen en leden van alle etnische gemeenschappen – zullen schouder aan schouder blijven vechten om de burgers van de staat Israël te beschermen en hun veiligheid te handhaven.”


Bij deze gelegenheid [van Eid Al-Adha] wil ik jullie bedanken voor jullie samenwerking en ik wens jullie allemaal een fijne vakantie."


IDF-woordvoerderseenheid


Sheikh Mowafeq Tarif Spiritueel leider van de Druzen gemeenschap in Israël:

"Ik wil graag degenen bedanken die vandaag zijn gekomen en hebben deelgenomen aan de bijeenkomst."


"We blijven de aanmoediging zien om van jaar tot jaar op te stellen en te integreren in de IDF van de Druzen-gemeenschap en zijn verheugd dat de IDF een platform biedt voor discussie en verbetering van deze zaken".


IDF-woordvoerderseenheid


Commandant van de Trackers School van de IDF en projectmanager van Recruiting Enhancement, COL Hassan Abu Saleb:


“De IDF is een 'Volksleger' dat alle delen van de Israëlische samenleving in zijn eenheden integreert. Ondanks onze diverse achtergronden en etniciteit hebben we door de geschiedenis heen schouder aan schouder gevochten.


Vanuit mijn perspectief is de rekrutering van leden van de bedoeïenengemeenschap voor de IDF van grote waarde in wat het vertegenwoordigt en omdat het een symbool is van coëxistentie en het gedeelde lot van de Israëlische samenleving.


Deze integratie onthult een hoop op versterking van de eenheid en versterking van gemeenschappen in de Negev en alle delen van de staat Israël.


Veel dank aan iedereen die dit bezoek mogelijk heeft gemaakt en ons heeft vereerd met hun aanwezigheid. Ik wens je een fijne vakantie."64 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page