top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Deloitte en het Israëlische Sheba plannen een wereldwijde herinrichting van de gezondheidszorg


Screenshot YouTube


Een revolutionaire transformatie van de gezondheidszorg zou kunnen voortvloeien uit een nieuwe samenwerkingsovereenkomst die op 13 juni is ondertekend tussen het ARC-innovatiecentrum van Sheba Medical Center, het grootste medische centrum van Israël, en Deloitte Consulting.


"Deloitte werkt al jaren aan het transformeren van de industrie naar de toekomst van de gezondheid, een wereld waarin digitale geneeskunde, gepersonaliseerde patiëntenzorg, vroegtijdige betrokkenheid vóór ziekte, en gezondheid en welzijn zijn geïntegreerd in het dagelijks leven", aldus Asif Dhar, vicevoorzitter en US Life Sciences en Health Care leider voor Deloitte, tegen ISRAEL21c.


"Ons onderzoek suggereert dat dit gezondheidsmodel kan leiden tot meer duurzame en rechtvaardige systemen die de levensduur drastisch verlengen en de gezondheidsuitgaven verlagen", zei hij.


Sinds de oprichting in 2019 is het ARC-platform (Accelerate, Redesign, and Collaboration) van Sheba al geïmplementeerd in medische centra van Noord-Amerika tot Australië, waaronder Bahrein, aldus Sheba Chief Transformation and Innovation Officer Dr. Eyal Zimlichman.


"De samenwerking tussen Sheba en Deloitte markeert een belangrijke mijlpaal en bevordert onze gedeelde visie voor het wereldwijde gezondheidszorgsysteem", aldus Zimlichman.


De samenwerking zal zich richten op het brengen van medische innovatie en implementatie - inclusief AI, femtech, digitale zorgtools en meer - naar ziekenhuizen, zorgstelsels, overheden en beleidsmakers over de hele wereld.


Deloitte is actief in meer dan 150 landen en gebieden, waaronder een netwerk van professionals die de gezondheidszorg bedienen. In samenwerking met ARC wil Deloitte Consulting aanvullende diensten leveren op het gebied van cyberbeveiliging, financieel advies en meer.


“Dit is niet alleen een unieke samenwerking in Israël, maar ook belangrijk en gedenkwaardig nieuws”, aldus Ilan Birnfeld, voorzitter en CEO van Deloitte Israël.


"De combinatie van de uitgebreide inspanningen van Deloitte Consulting LLP in Israël en wereldwijd, in samenwerking met ARC, zal dienen als een vruchtbare voedingsbodem voor de verspreiding van Israëlische innovatie en zal een substantiële kracht worden om de toekomst van de gezondheidszorg vorm te geven."

94 weergaven1 opmerking

1 Comment


Roni Stoker
Roni Stoker
Jun 25, 2023

Hoera! Wat kunnen de Israeliers gelukkig zijn! Hun gezondheidszorg wordt nu toevertrouwt aan een belangrijke speler van de geld-gajes club. Natuurlijk wordt aan dit lofzang een gelikte tekst bijgevoegd, die waarschijnlijk door AI is geschreven: "De samenwerking zal zich richten op het brengen van medische innovatie en implementatie - inclusief AI, femtech, digitale zorgtools en meer - naar ziekenhuizen, zorgstelsels, overheden en beleidsmakers over de hele wereld". Werkelijk? In de krochten waar deze vampieren bende leeft, is het brengen van medische innovatie en implementatie uitsluitend behouden voor mensen die voor medische innovatie en implementatie kunnen betalen. Alle anderen? No cash, no dope! Meer inzicht in de vampieren wereld van deze club zie: https://www.veb.net/artikel/03893/hoe-accountant-deloitte-probeerde-beleggers-te-misleiden. Maar dat is nog niet alles. …

Like
bottom of page