top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Eén Israëlische app beheert 7.000 externe zorgverleners bij 115 franchises


Illustratieve afbeelding door DCStudio op Freepik


De in het Verenigd Koninkrijk gevestigde nationale thuiszorg franchiseaanbieder Caremark gebruikt een app van het in Tel Aviv gevestigde Connectea om meer dan 7.000 zorgverleners op afstand te beheren en in dienst te nemen in zo'n 115 franchisekantoren.


Volgens David Glover, CEO van Caremark, had Caremark een betere manier nodig om zijn gedistribueerde bureauloze personeelsbestand te betrekken en de communicatie tussen zijn franchise-ondersteuningscentrum, administratief personeel, franchise-eigenaren en zorgverleners te verbeteren.


“Onze zorgassistenten zijn de levensader van ons bedrijf en ik wilde ervoor zorgen dat ze precies de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben, of het nu gaat om training, toegang tot documenten of een plek om te chatten met collega's, maar ook om zich gewaardeerd en betrokken te voelen en deel uit te maken van één grote organisatie, één team', zei Glover tegen ISRAEL21C.


“Connecteam controleerde elk vakje dat we nodig hadden en meer. Dankzij het gebruiksgemak en het veilige platform konden we de app snel implementeren met een snelle acceptatie door teams en medewerkers.


"Het belangrijkste is dat het ons heeft geholpen een gevoel van verbondenheid en aanmoediging te bevorderen bij al ons personeel dat op afstand werkt, wat goed aansluit bij onze kernwaarde van zorg voor alle mensen: klanten, werknemers, franchisenemers en zorgpersoneel."


Caremark begon eerder dit jaar Connecteam te gebruiken met drie franchisekantoren en breidt het gebruik van de app nu uit over het hele netwerk.


“De thuiszorgsector biedt werk aan honderdduizenden mensen op meerdere locaties, die allemaal onvermoeibaar werken om mensen thuis te helpen. Ze zitten niet achter hun bureau e-mailberichten te lezen”, zegt Amir Nehemia, CEO en mede-oprichter van Connecteam.


"Door de Connecteam-app te gebruiken om een ​​betere personeelservaring te bieden, kan Caremark de betrokkenheid en retentie van werknemers verbeteren, wat zich ook zal vertalen in betere zorg voor klanten."


Connecteam, opgericht in 2016, wordt gebruikt door 20.000 bedrijven van elke omvang in 80 landen in sectoren - waaronder gezondheidszorg, bouw, beveiliging, productie, detailhandel en horeca - om de naar schatting 80% van het wereldwijde personeelsbestand, of 2,7 miljard werknemers, te helpen beheren. zit niet aan bureaus.


De aanpasbare app heeft functies voor communicatie, HR en bedrijfsvoering, waaronder planning, tijdregistratie, aanwezigheid, leren en trainen, erkenning van werknemers en meer.


Connecteam heeft onlangs een levenslange gratis versie van zijn software-as-a-service (SaaS) gelanceerd voor kleine bedrijven met maximaal 10 bureauloze werknemers.

27 weergaven1 opmerking

1 comentario


robertjioleretills
24 feb 2023

Thanks for the interesting article. Our company is constantly improving the software to facilitate the work of the personnel department.

Me gusta
bottom of page