top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Er waren zaterdag verschillende branden in Israëlische natuurgebieden (video's)


Auto's gaan in vlammen op bij de brand in nationaal park Gan Haslosha. Screenshot video


Bij verschillende branden in noord Israël zijn 9 auto's in vlammen op gegaan en 7 mensen met ademhalingsproblemen in het ziekenhuis opgenomen.


Een van de branden was in Sakhne in de buurt van het nationale park Gan HaShlosha. Zeven mensen die last hadden van het inademen van rook werden behandeld door Magen David Adom-medici en werden naar het nabijgelegen Emek Medical Center in Afula gebracht.

In totaal 10 auto's gingen hier in vlammen op.

De politie en brandweerlieden hebben gewerkt om bezoekers van het terrein te verwijderen, terwijl brandweerlieden van het Afula District Station ter plaatse zijn om te voorkomen dat het vuur zich verder verspreidt.

De politie en brandweerlieden hebben gewerkt om bezoekers van het terrein te verwijderen, terwijl brandweerlieden van het Afula District Station ter plaatse zijn en hebben inmiddels laten weten dat het vuur onder controle is.


Later op zaterdagmiddag brak een bosbrand uit in het westelijke Galilea-dorp Rameh, in de buurt van Karmiel. De politie heeft meer dan vijftig huizen in het gebied weten te ontruimen en de toegangswegen naar het dorp afgesloten.

Het warme weer dat Israël dit weekend trof, heeft al behoorlijk wat werk veroorzaakt voor brandweerlieden in het hele land, die vrijdagmiddag werden opgeroepen om een ​​brand in een Yeshiva in Rekhasim te bestrijden, evenals branden in 2 appartementsgebouwen in Na' ale en Kuseife. Bij beide branden vielen geen gewonden.
102 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page