top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Extra nieuws podcast van Esther Voet en Joop SoesanEen ingelaste korte podcast van Joop en Esther over de Iraanse aanval op Israël van vannacht. Dit is wat we nu weten.


Via Spotify en deze link kunt u de podcast beluisteren. Nog beter is om de Podbean app te downloaden en te gaan naar The Joopsoesan's podcast. U krijgt dan bijvoorbeeld iedere keer dat er een nieuwe podcast online is, een seintje en mist dus niets

633 weergaven6 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

6 comentarios


gpverbaan
14 abr

Joop ga zo door. Heb je nieuws deze dag van vanmorgen vroeg af gevolgd. Moge de God van Israel de regering, legerleiding, militairen, burgers en de nog gegijzelden nabij zijn en sparen in deze enorm moeijlijke tijd. Hij zal eens uitkomst geven. Zegen op je werk. Het houdt ons op de werkelijke van de gebeurtenissen op de hoogte. Bevelen je de rust, vrede en veilgheid toe. Liefhebbend, Bert NL


Me gusta

Jacky
Jacky
14 abr

Wat erg Yolanda, we leven dag voor dag met jullie mee, proberen de opinie (vaak desinteresse en vooral onnozelheid) t.a.v. antisemitisme te beïnvloeden door gesprekken en ingezonden brieven richting media/politiek.

Me gusta

Peter van oosterom
Peter van oosterom
14 abr

bedankt weer Joop en Ester en stay safe


Me gusta

Yolanda de Groot
Yolanda de Groot
14 abr

Ik hoop echt dat dit het was qua Iran.Vanmorgen meteen mijn vriendin in Israel een whatsapp gestuurd of alles ok is. Stress maar alles ok zei ze.

Me gusta
Yolanda de Groot
Yolanda de Groot
14 abr
Contestando a

Weet je Joop, ik voel me ZO machteloos, ik wil van alles voor haar en Israel doen maar wat kan ik helemaal hier vandaan. Ik wil haar hier hebben met haar gezin enz enz... Maar ze wil niet.


De macheloosheid is denk ik, voor mij, het ergste. Buiten het antisemitisme natuurlijk, eerdaags gaat mijn ketting af als ik naar buiten ga, voor de zomer. Ik heb een paar maanden geleden Rabbijn Menno ten Brink gesproken en die zei "je veiligheid gaat voor nu voor alles". Dus daar luister ik dan maar naar.

Me gusta
bottom of page