top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

'Ga niet naar de Dubai' zegt Israël, risico op COVID-19 besmettingen is te groot


Dubai. Screenshot YouTube


'Ga niet naar de Verenigde Arabische Emiraten', is het advies van Israëls ministerie van Volksgezondheid, wegens de uitbraak van COVID-19, waardoor het land is toegevoegd aan de lijst met landen waar Israëlis niet naar toe mogen reizen.


De afgelopen maanden waren de Emiraten juist enorm populair bij Israëlis die daar een weekend of week vakantie gingen vieren.


Nu echter is het land toegevoegd aan de lijst met landen die Israëlis beter niet kunnen bezoeken. De lijst bestaat verder uit Oeganda, Uruguay, Seychellen, Ethiopië, Bolivia, Malediven, Namibië, Nepal, Paraguay, Chili, Colombia, Costa Rica, Argentinië, Brazilië, Zuid-Afrika, India, Mexico, Rusland en Tunesië.

Het ministerie merkte op dat de quarantainevereisten voor reizigers die uit die landen komen – inclusief degenen die zijn gevaccineerd of die zijn hersteld van het coronavirus – van kracht zijn tot 27 juni “en zullen worden verlengd in overeenstemming met de behoefte in het licht van de morbiditeitsniveaus in de verschillende landen.”


Ook herhaalde het ministerie de aanbeveling tegen niet-essentiële reizen naar het buitenland.83 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page