top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Gedwongen te stoppen, of kan ik met jullie steun doorgaan?Zonder jullie steun zal ik gedwongen worden te stoppen met mijn dagelijkse podcast, mijn blog en nieuws op social media over Israël op een zo eerlijk en open mogelijke wijze.


Mijn dagelijkse kosten hiervoor worden hoger, dus doe ik een beroep op jullie steun, juist in deze voor Israël cruciale weken, waarbij het actuele dagelijkse nieuws zo belangrijk is om op de hoogte te blijven van wat er in Israël gebeurt.


Het liefst wil ik doorgaan om iedereen dagelijks van het juiste nieuws uit Israël te blijven voorzien, waar ik 12 uur per dag mee bezig ben.


Iedere euro is welkom, dat kan via een simpele storting op FOOIENPOD.COM of via de DONATIE knop in de website israelnieuws.nl. Met een simpele klik op de link ben je daar.


Iedere euro wordt zeer gewaardeerd en helpt mij om door te gaan.


Alvast dank.


P.S. als er een bedrijf of organisatie bereid is als vaste sponsor op te treden, zou dat meer dan fantastisch zijn. Het maken van gratis reclame behoort dan zeker tot de mogelijkheden, zowel via de dagelijkse podcast als op blog.265 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page