top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Gevangen genomen: Mohammed Altarash, bedoeïenenvader van 13 kinderen. De 40-jarige was op 7 oktober aan het werk in de buurt van kibboets Nahal Oz toen hij voor het laatst werd gezien

Mohammed Altarash werd op 7 oktober 2023 door Hamas-terroristen gegijzeld door kibboets Nahal Oz. Foto via Times of Israel


Mohammad Altarash, 40, werd op 7 oktober 2023 gegijzeld door Hamas-terroristen, vanwaar hij werkte in de buurt van kibboets Nahal Oz.


Altarash, uit het bedoeïenendorp Sawa in de Negev, werd volgens rapporten van zijn familie om 06.15 uur voor het laatst gehoord. Ze hoorden iemand tegen hem praten.

Altarash heeft twee vrouwen en dertien kinderen, waaronder een baby die volgens Ynet een maand oud was toen hij op 7 oktober werd ontvoerd.


Hij heeft ook 22 broers en zussen, die allemaal wachten op informatie over hun broer of zus.

“Ons leven is niet normaal omdat Mohammed sinds het begin van de oorlog niet meer is teruggekeerd naar de familie”, vertelde zijn oom aan Ynet.


“Het is niet gemakkelijk voor ons om met zo’n moeilijke sfeer om te gaan, vooral omdat we niet weten of hij leeft of dood is. We hopen dat we goed nieuws zullen ontvangen dat ons allemaal weer vreugde zal brengen. Elke dag vragen de kinderen wanneer hun vader terugkomt, maar wij kunnen er geen antwoord op geven.”

316 weergaven1 opmerking

1 commentaire


P Bakker
P Bakker
14 mars

ook voor deze mensen een afschuwelijk drama.

Dit laat weer eens zien hoe monsterlijk die Hamas is

J'aime
bottom of page