top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF en Israëlische politie verijdelden twee drugs smokkelpogingen


Foto IDF-woordvoerder


De afgelopen 10 dagen hebben IDF-troepen en politie twee smokkelpogingen van drugs weten te voorkomen in de Jordaanvallei.


Dinsdag zagen IDF-soldaten een aantal verdachten die probeerden drugs vanuit de Jordaanvallei naar Israëlisch grondgebied te smokkelen.


IDF-soldaten die ter plaatse waren gestuurd, verijdelden de smokkelpoging en namen ongeveer 60 kilo drugs in beslag ter waarde van ongeveer 1.000.000 Shekel (€ 274.000)


Vier verdachten die betrokken waren bij de smokkelpoging werden aangehouden als onderdeel van een gezamenlijke operatie met de Israëlische politie. Bij een aanvullende actie zijn drie verdachten aangehouden die verdacht worden van pogingen tot extra smokkelpogingen.


Bovendien verijdelden de IDF en de Israëlische grenspolitie vorige week een poging tot smokkel van drugs ter waarde van ongeveer 450.000 Shekel (€ 123.000) en met een gewicht van ongeveer 30 kilogram.


De aangehouden verdachten en de in beslag genomen drugs zijn voor verdere verwerking overgedragen aan de Israëlische politie.


36 weergaven0 opmerkingen
bottom of page