israelnieuws israelnieuws
top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft 19 terreurverdachten opgepakt en wapens in beslag genomen


Foto IDF woordvoerder


De soldaten van de IDF en de Shin Bet zijn dinsdagavond actief geweest om 19 gezochte personen te arresteren en wapens en militaire uitrusting in Judea en Samaria in beslag te nemen.


Bij de activiteiten van de strijdkrachten in de dorpen Tel, Rafida, Eziriya, Halhol, Yatta en Dora werden zeven gezochte personen gearresteerd


Tijdens de arrestatie in Kfar Tsida schoten de troepen op een verdachte die probeerde te ontsnappen; er werd een blessure geconstateerd. De verdachte kreeg medische behandeling in een ziekenhuis. Later schoten meer verdachten op de strijders.


IDF-soldaten hebben militaire uitrusting gelokaliseerd en in beslag genomen in Kfar Azon. Tijdens de operatie gooiden verdachten explosieven naar de soldaten, die reageerden met maatregelen om de demonstraties uiteen te drijven. Ook in de stad Hebron hebben de soldaten twee messen en rugzakken gelokaliseerd en in beslag genomen.


Foto IDF woordvoerder


De gezochte personen die werden gearresteerd en de in beslag genomen wapens werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen. Geen slachtoffers onder onze strijdkrachten.49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page
israelnieuws