top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF, ISA en de Israëlische grenspolitie arresteerden 12 terreurverdachten


Foto IDF-woordvoerder

IDF, ISA en de Israëlische grenspolitie voerden antiterreuractiviteiten uit in Judea en Samaria en arresteerden zes gezochte verdachten in de stad Nablus en in de stad Beita.


Tijdens de activiteiten slingerden verdachten explosieven en blokken en schoten met scherp op de soldaten, waardoor een IDF-voertuig beschadigd raakte. De soldaten reageerden met middelen om de oproer te verspreiden. IDF-soldaten arresteerden vier extra gezochte verdachten in de steden Ya'bad en Kafr Qud.


IDF-soldaten arresteerden drie gezochte verdachten in de stad Hebron en in de steden Yata en Khirbet Queis. Tijdens de activiteit namen de IDF en de Israëlische politie terroristische fondsen, een voertuig, een gaspistool en messen in beslag. Twee extra gezochte verdachten werden aangehouden in de steden Al Mughayyir en Bidu.


Foto IDF-woordvoerder


Bovendien hebben de soldaten tijdens de activiteit in het Aqabat Jabr-kamp een extra gezochte verdachte aangehouden. Tijdens de actie werden twee verdachten gespot die wegvluchtten. De soldaten reageerden met scherp vuur, treffers werden geïdentificeerd.


De gezochte verdachten werden overgedragen aan veiligheidstroepen voor verder verhoor, er werden geen IDF-verwondingen gemeld.
76 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page