top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israël en Bahrein beginnen eerste humanitaire samenwerking


Van rechts naar links: Simon Fisher, uitvoerend directeur van Save a Child's Heart; filantroop Sylvan Adams; de ambassadeur van Bahrein in Israël, Khaled Yousif al-Jalahma, en zijn vrouw, Nouf; en Save a Child's Heart, Australië CEO Doron Lazarus. Foto via Save a Child's Heart


De ambassadeur van Bahrein in Israël Khaled Yusuf Al Jalahma en zijn vrouw Nouf hebben zondag een ontmoeting gehad met zakenman en filantroop Sylvan Adams in het kindertehuis van Save a Child's Heart in Holon.


De twee ontmoetten veel van de kinderen uit Afrika, Myanmar en Irak die de afgelopen maanden in Israël zijn aangekomen om levensreddende hartprocedures te ondergaan in het nieuwe Sylvan Adams Children's Hospital, genoemd naar de weldoener, en gelegen aan de Wolfson Medical Centrum.


De partijen bespraken verschillende manieren om voor het eerst humanitaire samenwerking tussen Israël en Bahrein mogelijk te maken, waaronder het brengen van kinderen die levensreddende hartzorg nodig hebben en het sturen van gezamenlijke medische delegaties voor training en instructie, aldus een bericht in The Jerusalem Post.


37 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page