top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israëlisch AI-product uitgeroepen tot bouwsoftware van het jaar


Foto met dank aan Buildots


De Israëlische startup voor bouwtechnologie, Buildots, heeft de prijs "Construction Software of the Year" gewonnen tijdens de London Construction Awards 2022 in London Build, de toonaangevende bouw- en ontwerpbeurs in het VK.


Buildots was ook finalist in de categorieën "Productinnovatie van het jaar" en "Technologische innovatie van het jaar".


Door gegevens te verzamelen met op een veiligheidshelm gemonteerde 360-gradencamera's en de gegevens te verwerken met kunstmatige intelligentie (AI), stelt Buildots bouwteams in staat om weloverwogen beslissingen te nemen die de hulpbronnenefficiëntie kunnen verbeteren, kostbare fouten kunnen verminderen en tijd kunnen besparen.


De technologie wordt momenteel gebruikt in het VK, Europa, de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en Azië.


Buildots, gevestigd in Tel Aviv en Londen, werd eerder uitgeroepen tot een van de beste Israëlische startups van LinkedIn voor 2021 en 2022, en voltooide onlangs een Series C-financieringsronde van $ 60 miljoen, waarmee een totale financiering van $ 106 miljoen werd bereikt.


"Door voortdurend te streven naar beter bouwen, zijn we vereerd om deze erkenning te ontvangen, omdat we het voortouw nemen in het gebruik van technologie om eindelijk meer efficiëntie en transparantie te brengen in de wereldwijde bouwsector", zegt Roy Danon, CEO en medeoprichter van Buildots.


60 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


GERT reininga
Oct 19, 2022

Geweldig

Like
bottom of page