top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israëlisch bedrijf uitgeroepen tot 2022 AWS Global Security Partner


Amazon Web Services benoemt Orca Security, waarvan de werknemers hier zijn afgebeeld, tot zijn wereldwijde beveiligingspartner van 2022. Foto door Rotem Lahav via ISRAEL21C


Een Israëlisch cloud beveiligingsbedrijf is onlangs verkozen tot Amazon Web Services' wereldwijde beveiligingspartner van het jaar voor 2022 als erkenning voor zijn bijdrage aan het cloud computing-platform van de web gigant en zijn klanten.


Orca Security is opgericht in 2019 en heeft een waarde van $1,8 miljard. Er werken ongeveer 400 mensen in Tel Aviv, Londen en Portland, evenals elders in de wereld.


Het verzamelt gegevens die worden gebruikt om bugs, malware, onjuiste instellingen, zwakke wachtwoorden, lekken en risico's te identificeren zonder dat er installaties nodig zijn die de werkdruk verhogen en de systeemprestaties beïnvloeden.


De AWS Partner Awards 2022 worden uitgereikt op vele gebieden, waaronder ontwerp, duurzaamheid, sociale impact, data en analyse, onderwijs, ruimtevaart en satelliet, onder andere op regionaal of mondiaal niveau.


De Security Partner Award, volgens AWS, "erkent partners met de AWS Security Competency die bewezen hebben dat klanten succes hebben bij het beveiligen van elke fase van cloudadoptie, van de eerste migratie tot doorlopend dagelijks beheer."


"Het winnen van de wereldwijde partnerprijs van Amazon is een enorme trots voor ons, vooral tegen de achtergrond van de diepgaande samenwerking die zich heeft ontwikkeld tussen de bedrijven en het hechte partnerschap tussen AWS en Orca", zegt Avi Shua, CEO van Orca Security.


Vorig jaar werd Orca Security uitgeroepen tot 2021 Gartner Cool Vendor.
39 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page