top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israëlisch nationaal paviljoen ingehuldigd in Singapore Defense Exhibition


Foto woordvoerder van het Israëlische ministerie van Defensie


Het nationale paviljoen van het Israëlische ministerie van Defensie in Singapore werd vandaag (woensdag) ingehuldigd op de IMDEX Asia Naval and Maritime Defense Exhibition die plaatsvindt tussen 3 en 5 mei 2023.


SIBAT, het Directoraat Internationale Defensiesamenwerking van het Israëlische ministerie van Defensie, leidt de delegatie van 7 Israëlische defensie-industrieën die deelnemen aan het evenement. Het nationale paviljoen werd ingehuldigd door het hoofd van SIBAT, brigadegeneraal (Ret.) Yair Kulas, die tijdens de tentoonstelling verschillende tegenhangers uit de regio en over de hele wereld zal ontmoeten.

De 7 Israëlische defensie-industrieën die hun technologische oplossingen op de tentoonstelling presenteren, zijn onder meer: Controp Precision Technologies, DSIT Solutions, Elbit Systems, Israel Aerospace Industries, Israel Shipyards, Orbit Communication Systems en Rafael Advanced Defense Systems.

Enkele van de maritieme technologische oplossingen die op de tentoonstelling worden getoond, zijn elektronische oorlogsvoeringssystemen, anti-scheepsraketten, lucht-, land- en zeeverdedigingssystemen, onbemande oppervlakteschepen (USV) -systemen en meer.

Foto woordvoerder van het Israëlische ministerie van Defensie


Hoofd van SIBAT, brigadegeneraal (Ret.) Yair Kulas: "We zijn blij om het nationale paviljoen in IMDEX Asia te openen, een tentoonstelling waaraan we sinds 2013 de afgelopen tien jaar hebben deelgenomen. We bedanken onze collega's voor het ontvangen van ons hier, en we kijken ernaar uit om Israëlische technologieën met onze partners te delen en ook nieuwe samenwerking in de regio te bevorderen. We hebben vertrouwen in de maritieme oplossingen en technologieën op hoog niveau die de Israëlische defensie-industrie op tafel brengt."

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page