top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israëlische minister van Toerisme speelt James Bond in promotiefilm Israël


Screenshot YouTube


De Israëlische minister van Toerisme, Yoel Razvozov, besloot om gebruik te maken van zijn uiterlijke gelijkenis met de Hollywood acteur Daniel Craig - de acteur die James Bond speelt - en produceerde zelf, zonder gebruik te maken van staatsmiddelen, een promotiefilm voor Israël.


In de promotiefilm worden enkele van de populaire toeristische plekken in Israël gepresenteerd, die de minister geheel in James Bond stijl allemaal bezoekt: surfen in de Kinneret en aan de oevers van de Middellandse Zee, duiken in Eilat, maar ook wandelen over de muren van de oude stad Jaffa, in de Negev woestijn, in het levendige Tel Aviv en natuurlijk in Jeruzalem en Nazareth.


Yoel Razvozov: "Ik heb nagedacht over hoe ik persoonlijk zou kunnen helpen bij het promoten van Israël. De marketing van Israël naar de wereld toe is een moeilijke maar belangrijke taak en er wordt veel in geïnvesteerd. Omdat ik mijn positie als minister in de Israëlische regering als een nationale missie zie, ben ik emotioneel betrokken en wilde ik op een grappige en leuke wijze laten zien wat voor moois Israël allemaal te bieden heeft.”152 weergaven0 opmerkingen
bottom of page