top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israëlische Ministerie van Defensie leidt delegatie naar prestigieuze Paris Air Show 2023Het International Defence Cooperation Directorate (SIBAT) van het Israëlische Ministerie van Defensie zal samen met 17 Israëlische defensie-industrieën het Israëlische nationale paviljoen inhuldigen op de zeer gewaardeerde Paris Air Show 2023.


Deze gebeurtenis komt na een recordjaar voor de Israëlische defensie-export, die een ongekende piek bereikte van meer dan 12,5 miljard dollar in 2022, vergeleken met 11,3 miljard dollar in 2021. De Israëlische defensie-export is in minder dan tien jaar tijd verdubbeld en met 50% gestegen. binnen 3 jaar.

De Israëlische delegatie wordt geleid door minister van Defensie Yoav Gallant, IMoD-directeur-generaal Maj. Gen. (Res.) Eyal Zamir, directeur van SIBAT Brig. Generaal (Res.) Yair Kulas, samen met hoge vertegenwoordigers van het Israëlische leger. De leiders zullen discussies aangaan en samenwerkingen bevorderen met wereldwijde tegenhangers om de Israëlische defensie-industrie verder te ontwikkelen en officiële partnerschappen te versterken.

Bekend als 's werelds grootste lucht- en ruimtevaartdefensiebeurs, trekt de Paris Air Show een breed scala aan exposanten, officiële delegaties, professionals en publiek. Het evenement vindt dit jaar tweejaarlijks plaats en zal getuige zijn van de deelname van ongeveer 150.000 professionals en meer dan 2.500 defensie-industrieën, die allemaal hun geavanceerde technologische oplossingen in de luchtvaart-, civiele en defensiesector presenteren.

Directeur van SIBAT, Brig. Gen. (Res.) Yair Kulas: "Industriële samenwerking op het gebied van defensie is een essentiële hoeksteen van onze strategische defensieallianties met partners over de hele wereld. Het Israëlische leger en de defensie-industrie lopen al lang voorop op het gebied van baanbrekende defensietechnologie en -oplossingen, en verdienen internationale erkenning en vertrouwen in onze technologische mogelijkheden. We zijn vereerd om deel te nemen aan deze gewaardeerde tentoonstelling en kijken uit naar verdere vruchtbare samenwerkingen met onze tegenhangers."

De Israëlische defensie-industrie zal een indrukwekkend scala aan technologische oplossingen presenteren in het nationale paviljoen, waaronder luchtverdedigingssystemen, onbemande luchtsystemen, radar- en lasertechnologieën, raketwaarschuwingssystemen en geavanceerde commando- en controleoplossingen. Opmerkelijke technologische oplossingen zijn onder meer luchtverdedigingssystemen, onbemande luchtsystemen, radar-, laser- en raketwaarschuwingssystemen, commando- en controleoplossingen en meer.

Israëlische defensie-industrieën die deelnemen aan het nationale paviljoen zijn onder meer: ​​Aeronautics, Ashot Ashkelon Industries, Bet Shemesh Engines, Bird Aerosystems, Bluebird Aero Systems, Copterpix, Creomagic, CTI-INTL Solutions, Elbit Systems, Enercon Technologies, Israel Aerospace Industries, Rafael Advanced Defense Systems , SpearUAV, Steadicopter, Thermal Beacon, Tomer – een overheidsbedrijf en UVISION Air.

58 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page