top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israëlische startup voor advertentieservices gecertificeerd door Google


Foto Google


De Israëlische startup voor advertentieservices Adnimation heeft onlangs de status van Google Certified Publishing Partner (GCPP) gekregen, waarmee het een van de 58 bedrijven over de hele wereld is waarmee de internetgigant samenwerkt en onderschrijft voor zijn oplossingen en diensten aan online uitgevers.


De Israëlische startup, opgericht in 2013, creëerde een platform dat het advertentieverkoopproces voor uitgevers van websites en apps beheert en maximaliseert.


"Een Google Certified Publishing Partner is een bedrijf dat we hebben beoordeeld en waarvan we hebben bewezen dat het experts is in het gebruik van Google-producten en uitgevers innovatieve oplossingen en services biedt", merkte Google op in gesprek met ISRAEL21C. "Alle partners zijn verplicht om hun certificeringen te behouden door elk jaar productexamens af te leggen."


Adnimation medeoprichters Maor Davidovich (links) en Tomer Treves. Foto met dank aan Adnimation via ISRAEL21C


Google Certified Publishing Partners bieden oplossingen op het gebied van advertentiebewerkingen, implementaties en tests, het aanpassen van advertenties en het genereren van inkomsten met apps. Als CGPP kan Adnimation zijn uitgeverspartners nu voordelen bieden, zoals vroege toegang tot Google-producten.


"De erkenning als GCPP is een bewijs van de expertise en inzet van Adnimation om toonaangevende advertentiebeheerservices aan uitgevers te leveren", zegt Maor Davidovich, medeoprichter en CEO van Adnimation tegen ISRAEL21C.


"Dit is een belangrijke mijlpaal die jaren van hard werk en prestaties erkent, en we kijken ernaar uit om deze nieuwe status te gebruiken om het succes van onze uitgevers verder te ondersteunen."


"Sinds de oprichting van Adnimation in 2013 is het ons doel geweest om uitgevers te vertegenwoordigen in een branche die grotendeels gericht is op adverteerders", voegt Tomer Treves, medeoprichter en president van het bedrijf, toe. "Onze toelating tot het GCPP-programma is een blijk van vertrouwen in ons werk, dat alleen mogelijk is gemaakt dankzij onze geweldige samenwerkende uitgevers."30 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page