top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Jaarlijkse bilaterale strategische dialoog van Israëlische en Duits ministerie van Defensie


Foto: Israëlische ministerie van Defensie / GPO


Directeur-generaal van het Israëlische Ministerie van Defensie, generaal-majoor (bd) Amir Eshel en de Duitse staatssecretaris van het federale ministerie van Defensie, de heer Benedikt Zimmer hebben maandag de jaarlijkse bilaterale dialoog tussen Israël en Duitsland geleid.


De dialoog omvatte de deelname van hoge functionarissen van het Policy & Pol-Mil Bureau en de DDR&D in het Israëlische Ministerie van Defensie en hun Duitse tegenhangers in het Political Directorate, het Strategic Armament Cooperation Office, het State Secretary Office en de Middle East Desk. Kantoor, in het ministerie van Defensie.

De vruchtbare dialoog tussen de landen was gericht op mondiale en regionale strategische kwesties, besprak de groeiende Iraanse dreiging en het kwaadaardige gedrag van Iran, de wereldwijde gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne, bilaterale defensiesamenwerking, het gezamenlijke belang om de regionale stabiliteit te versterken, verbreding van onderzoek en ontwikkelingsprocessen, en meer in het licht van de ontwikkelingen in de regio en over de hele wereld.

Daarnaast bespraken de partijen de ontwikkelingen in het voorstel om het Arrow-3 luchtverdedigingssysteem aan Duitsland te leveren.

Directeur-generaal Eshel bedankte secretaris Zimmer en overhandigde hem een ​​boomplantcertificaat nadat 50 bomen in Jeruzalem waren geplant als erkenning voor zijn persoonlijke inzet voor de nationale defensie van Israël en zijn bijdrage aan de regionale stabiliteit.

Foto: Israëlische ministerie van Defensie / GPO

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page