top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

John Deere synchroniseert met Israëlisch landbouwbeheersysteem CropX


Foto John Deere


Het John Deere Operations Center heeft onlangs een integratie aangekondigd met het digitale boerderijbeheersysteem van het Israëlische landbouwtechnologiebedrijf CropX Technologies.


Deze verbeterde functionaliteit stelt gebruikers in staat om gegevens en analyses van het CropX-systeem te bekijken, inclusief bijna realtime bodemsensormonitoring, vanuit Operations Center. Het stelt gebruikers ook in staat om veldgegevens uit het Operations Center te importeren om de veldinstelling in het CropX-systeem te vereenvoudigen.


"De integratie met het John Deere Operation Center ondersteunt onze missie om krachtige, gebruiksvriendelijke digitale oplossingen naar alle boerderijen te brengen", zegt Tomer Tzach, CEO van CropX Technologies tegen ISRAEL21C.


"Het maakt het voor boeren gemakkelijker om gegevens tussen deze twee nuttige technologieën vast te leggen en te delen en om agronomische inzichten uit het CropX-boerderij beheersysteem te ontgrendelen."


"Met integratie in het John Deere Operations Center is CropX gemakkelijker en handiger voor telers om te gebruiken", zegt Paul Cooper van Greenway Equipment, een John Deere-dealer die het CropX-systeem gebruikt. "Ze kunnen aanplant-, toepassings- en opbrengstgegevens analyseren en ook het vocht op het hele bedrijf analyseren om efficiënter te zijn met irrigatiepraktijken."


Het beheersysteem, dat in meer dan 50 landen wordt ingezet, stelt gebruikers nu al in staat om gegevens te importeren uit bronnen van derden, waaronder Reinke Irrigation, WeatherLink en Climate FieldView. CropX Technologies lanceert nu nieuwe tools die bemesting, ziektebeheer en afvalwaterbeheer optimaliseren.

82 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page