top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

KKL-JNF heeft Israëlische dadel landbouwdelegatie naar de Republiek Tsjaad gestuurd


Foto KKL-JNF


Maandag 7 augustus 2023 heeft Keren Kayemeth LeIsrael (KKL-JNF) een delegatie van Israëlische experts naar Tsjaad gestuurd om agrarische kennis en knowhow uit te wisselen, specifiek op het gebied van dadelteelt. De delegatie is een belangrijke factor in de voortzetting van de samenwerking tussen KKL-JNF en Tsjaad.


De Israëlische delegatie is naar Amdjarass en Ndjamena grkomen om te werken aan het versterken van de samenwerking tussen Israël en Tsjaad en tegelijkertijd beide landen te helpen vooruitgang te boeken op het gebied van duurzaamheid en woestijnvorming.


Foto KKL-JNF


Directeur van de afdeling bosbeheer en monitoring in KKL-JNF, Asaf Karavani, hoofd van de delegatie: "Ik ben er trots op KKL-JNF te vertegenwoordigen en de samenwerking met Tsjaad te blijven promoten. We zijn verheugd om onze collega's in het buitenland te bezoeken, om naar ken de cultuur en gemeenschappen van Tsjaad, leer over de bosbouw- en landbouwtechnieken die in het land worden gebruikt en deel natuurlijk onze kennis en technologieën.

78 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page