top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

KKL-JNF Zwitserland leidde het professionele evenement "The Fight Against the Climate Crisis"


KKL-JNF voorzitter Avraham Duvdewani. Foto Align Piccard via KKL-JNF


KKL–JNF Zwitserland leidde een professioneel evenement als onderdeel van de 125e verjaardag conferentie van het Eerste Zionistische Congres in Bazel, in aanwezigheid van KKL -JNF-voorzitter, de heer Avraham Duvdevani. Het evenement was getiteld "Klimaatcrisis en KKL-JNF Kinneret Centrum voor Milieu- en Klimaatinnovatie".


Judith Perl-Strasser, Afgezant KKL-JNF Israël in Zwitserland was de moderator van het evenement. Emily Levy-Shohat, KKL-JNF vice-voorzitter en voorzitter van de Milieu- en Wetenschapscommissie van de Raad van Bestuur, presenteerde het verband tussen de 125e verjaardag conferentie op het Eerste Zionistische Congres op het KKL-JNF nevenevenement – ​​beide gaan over de strijd tegen de klimaatcrisis. Dr. Doron Markel, hoofdwetenschapper van KKL-JNF, presenteerde KKL-JNF's manier om met de klimaatcrisis om te gaan, inclusief vraagstukken op het gebied van klimaatinnovatie.


Elad Shamir, directeur van het Kinneret Innovation Center, presenteerde de combinatie van de academische wereld (Kinneret College), de industrie (Zemach Regional Industries) en KKL-JNF, als de winnende driehoek leiders in Israël, en de wereld, van de strijd tegen klimaatcrisis en opwarming van de aarde.


Judith Perl-Strasser, Afgezant KKL-JNF Israël in Zwitserland en KKL-JNF-voorzitter Avraham Duvdevani. Foto Alain Picard via KKL-JNF


Op de KKL-JNF-conferentie, gehouden door KKL-JNF Zwitserland als onderdeel van de gebeurtenissen van de 125e verjaardag van het zionistische congres in Bazel, zei KKL-JNF-voorzitter Avraham Duvdevani in zijn opmerking: "Het thema van de conferentie 'de strijd tegen de klimaatcrisis' is absoluut een zionistische actie die niet alleen werkt om de toekomst van het land veilig te stellen, maar voor het welzijn van de hele mensheid."


Judith Perl-Strasser, Afgezant KKL-JNF Israël in Zwitserland: "In Bazel, waar het schijnbaar onmogelijke mogelijk wordt: de klimaatcrisis bestrijden en de wereld redden - samen kunnen we het!"

75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page