top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Minister van Defensie Gallant: "Israël kan ieder Iraans wapen aan"


Foto Ariel Hermoni / IMOD


Minister van Defensie Yoav Gallant tijdens een bezoek aan het Northern Command van de IDF: “Ik hoor onze vijanden opscheppen over wapens die ze aan het ontwikkelen zijn. Op zo'n ontwikkeling kunnen we nog beter inspelen.”

Dinsdag bracht minister van Defensie Yoav Gallant een bezoek aan het Northern Command van de IDF, in het kader van de militaire oefening “Firm Hand”. Tijdens het bezoek hield minister Gallant samen met hoge IDF-functionarissen een situatiebeoordeling.

Minister van Defensie Yoav Gallant: “Vandaag bezocht ik het Northern Command van de IDF, dat centraal staat in de oefening [die op dit moment plaatsvindt]. Ik zou graag willen dat het Israëlische publiek weet dat onze troepen uitstekend zijn.”

"Als Hezbollah een fout maakt en een oorlog tegen Israël uitlokt, zullen we ze met volle kracht aanvallen."

*”Ik hoor onze vijanden opscheppen over wapens die ze aan het ontwikkelen zijn. Op een dergelijke ontwikkeling hebben we een nog beter antwoord - of het nu te land, in de lucht of in de maritieme arena is, met zowel defensieve als offensieve middelen. *

We zullen weten hoe we de burgers van Israël moeten verdedigen en hoe we onze vijanden kunnen treffen als dat van ons wordt verlangd.”

89 weergaven1 opmerking

1 Comment


Henk Vinke
Henk Vinke
Jun 07, 2023

Let them smell falafel fart

Like
bottom of page