top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Nieuws podcast (extra) van vandaag 13 april 2024 van Joop SoesanEen podcast op een ongebruikelijke dag, maar we leven nu eenmaal in ongebruikelijke tijden, waarin ik jullie informeer hoe de situatie op dit moment in Israël is, hoe we ons leven leven en waar rekening mee wordt gehouden.


Via Spotify en deze link kunt u de podcast beluisteren. Nog beter is om de Podbean app te downloaden en te gaan naar The Joopsoesan's podcast. U krijgt dan bijvoorbeeld iedere keer dat er een nieuwe podcast online is, een seintje en mist dus niets.

684 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2件のコメント


pat mar
pat mar
4月13日

Israël overleeft dit Joop goede podcast

いいね!

Yolanda de Groot
Yolanda de Groot
4月13日

Joop, heb je de nieuwste stunt gehoord van het OM in Nederland? Ze hebben de zaak over de mishandeling van de Rabbi in Utrecht geseponeerd, want .... ze zagen geen reden om hem te vervolgen! Dus je mag gewoon een Jood mishandelen. Ik vraag me af of dit anderom hetzelfde was geweest, als iemand een Moslim oid mishandeld, of er dan ook geen reden is voor vervolging. Denk dat de pleuris uitbreekt als dat gebeurt en nu ... helemaal niks. Alleen een persbericht van de advokaat van de Rabbi. Ik zat het als foto bijvoegen.En natuurlijk dank je wel voor de onverwachte podcast!

いいね!
bottom of page