top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Nieuws podcast van vandaag 10 januari 2023Met vandaag Covid cijfers; politieke situatie; weg blokkades of schreeuwpartijen tijdens demonstraties tegen regering verboden; Israël op punt leider kwantumcomputer te worden; Google vindt Holocaust een offerritueel terwijl volgens Amazon een stofzuiger Joods is en veel meer nieuws uit Israël.


Via deze link kunt u de podcast beluisteren. Nog beter is om de Podbean app te downloaden en te gaan naar The Joopsoesan's podcast. U krijgt dan bijvoorbeeld iedere keer dat er een nieuwe podcast online is, een seintje en mist dus niets.

106 weergaven5 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

5 Comments


Henk Vinke
Henk Vinke
Jan 11, 2023

Ik heb zojuist een brief gestuurd naar TVBV, de productiemaatschappij, en al de deelnemende omroepen.

Like
Joop Soesan
Joop Soesan
Jan 11, 2023
Replying to

NPO-Ombudsman ontvangt klachten over uitspraken van Natasja Gibbs in Op1 https://www.villamedia.nl/artikel/npo-ombudsman-ontvangt-klachten-over-uitspraken-van-natasja-gibbs-in-op1?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Like

Henk Vinke
Henk Vinke
Jan 10, 2023

Ik ga ook reageren op OP1 van vrijdag. Ik had het al naar de het Segers gedaan en hem bedankt. Vorig jaar had ik een keer een opmerking op OP1 de EO beurt en kreeg een reactie van de redactie van OP1. Ik zal ook rechtstreeks daar reageren. Ik moet dat email adres nog opzoeken.

Like
Joop Soesan
Joop Soesan
Jan 10, 2023
Replying to

Toppie. Hier moet een einde aankomen

Like
bottom of page