top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Nieuws podcast van vandaag 10 juli met Rabbijn Rav Evers

Bijgewerkt op: 11 jul.Joop neemt eerst het belangrijkste nieuws in Israël met jullie door, waaronder dat Iran de demonstraties en acties in Europa tegen Israel financiert, waarna rabbijn Evers aan de keukentafel plaatsneemt en de huidige ontwikkelingen vanuit Joods oogpunt uitlegt.


Via Spotify en deze link kunt u de podcast beluisteren. Nog beter is om de Podbean app te downloaden en te gaan naar The Joopsoesan's podcast. U krijgt dan bijvoorbeeld iedere keer dat er een nieuwe podcast online is, een seintje, en mist u dus niets.

325 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

3 Yorum


Aart Geef
Aart Geef
12 Tem

Wat een treurige en wraaklustige reacties en verdachtmakingen, op vage info gebaseerd. BLM en KOZP antisemitisch? Wat een onzin. Jodenhaat? Bizar verwijt, lijkt me nergens op gebaseerd. En dan Marjolein Faber als lichtend voorbeeld aanvoeren... een tragische en onverstandige vrouw die vaak ruzie zoekt, verwijten, beschuldigingen en haat zaait, het populisme omarmt... Als u Faber bewondert dan gaat het niet helaas goed met u.

Waarom laat de moderator deze opruiende reacties hier staan?

Arthur Graaff, anitfascist en journalist

Beğen

Henk Vinke
Henk Vinke
11 Tem

Gaby Perin-Gopie het Eerste Kamerlid van Volt komt me bekend voor. Ik ben lid van CNV Zorg en Welzijn. In april 22 solliciteerde deze Madam naar voorzitter van CNV Zorg en Welzijn. Ik was digitaal toehoorder. Bij het noemen van Volt ging een belletje bij me rinkelen. Ik zocht tijdens de vergadering op het internet haar link met BLM en ja ze had geld gegeven aan KOZP. Deze clubjes zijn nogal antisemitisch en ik vroeg, hoe ze dacht over het boycotten van Israël. 'Dat is al geregeld', voorzitter Patrick Fey, verwijzend naar terugtrekking uit Israëlische band door ons pensioenfonds. Rond Keti Koti schreef zij als voorzitter van CNV Zorg en Welzijn een opinie stuk over excuses voor de slavernij.

Daar…

Beğen
R Thomasson
R Thomasson
11 Tem
Şu kişiye cevap veriliyor:

Bedankt voor uw ophelderende reactie die licht werpt op de persoon in kwestie. Toen ik voor meer informatie op het internet zocht, was alles 'zo klaar als een klontje'. Het "Op eens was mevrouw Gaby na een jaar weg. Ze zit nu als Eerste Kamerlid haar brood te verdienen. Haar Jodenhaat heeft ze meegenomen". Daar wil ik graag een opmerking maken: IN HAAR BAGAGE ZIT VEEL MEER DAN JODENHAAT ALLEEN. Net als veel van haar soort is zij opportunistisch. Dus zij surft op zoek naar gelegenheid om verder te komen dat (vooral) haar afkomst kan bieden. CNV was kleingeld. Men kan haar houding vertalen in: "It's nothing personal, it's stricktly business" https://www.youtube.com/watch?v=LodJWZ9eHaE Jodenhaat is makkelijk en acceptabel. Daarom hoort Jode…

Beğen
bottom of page