top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Nieuws podcast van vandaag 10 juni 2024 met Bart NijmanJoop neemt eerst het belangrijkste nieuws in Israël met jullie door, waaronder het uit het oorlogskabinet treden van Benny Gantz, waarna Bart Nijman aan de keukentafel plaatsneemt en gaat praten over de Nederlandse media, de gijzelaars en heel veel andere onderwerpen.


Via Spotify en deze link kunt u de podcast beluisteren. Nog beter is om de Podbean app te downloaden en te gaan naar The Joopsoesan's podcast. U krijgt dan bijvoorbeeld iedere keer dat er een nieuwe podcast online is, een seintje en mist dus niets.


481 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2件のコメント


pdeolde
5 dagen geleden

Interessante podcast inderdaad. Alleen zo jammer van die groteske niet aflatende smeercampagne tegen ‘extreem rechts’. Als het Netanyahu, Smotrich en Ben Gvir bashen begint gaat de podcast uit! moet soms wel snel zijn anders ben ik te laat en blijft er zo’n vervelende giftige geur in mijn huis hangen. In feite gebeurt hier hetzelfde als in Nld door links tegen rechts. Heel jammer, ongeloofwaardig en doorzichtig. Ik sta er wel versteld van dat dit narratief niet doorgeprikt wordt en niet wat kritischer bevraagd wordt door sommige gesprekspartners van Joop. Luister als tegenhanger vooral eens naar Caroline Glick.

いいね!

Herman Duizend
Herman Duizend
5 dagen geleden

Netzoals de 2 podcasten van gisteren was het ook vandaag weer een zeer interassente podcast!

いいね!
bottom of page