top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Nieuws podcast van vandaag 10 maart 2024 met Nausicaa MarbeDeze podcast wordt anders dan anders, Nausicaa en Joop zijn emotioneel omdat deze podcast geheel is gewijd aan de opening van het Holocaust museum in Amsterdam en alles wat daarom heen gebeurt.


Via Spotify en deze link kunt u de podcast beluisteren. Nog beter is om de Podbean app te downloaden en te gaan naar The Joopsoesan's podcast. U krijgt dan bijvoorbeeld iedere keer dat er een nieuwe podcast online is, een seintje en mist dus niets.

452 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

3 תגובות


Yolanda de Groot
Yolanda de Groot
10 במרץ

Ik ben met mijn stamboom bezig, van de familie de Leeuw en Silverberg en alles wat er daarvoor zat enz. Ik heb het er best zwaar mee, al die mensen waar bij sterfplek staat ... Bergen Belsen, Auschwitz-Birkenau, Dachau enz enz enz. Rond de 200 familieleden heb ik al op die manier gevonden.


Ik wil ZEKER naar het museum als het open is en het wat warmer is, ik moet nl met mijn scootmobiel vanuit Diemen daarheen rijden en met kou, verkrampt mijn lichaam, dus ik wacht op de zomer.


En ik blijf zeggen... ik snap niet dat de gemeente dit soort demonstraties blijft goedkeuren...


Ik ben ook heel blij dat ik niet in de binnenstad ben op dit moment…


לייק
pdeolde
10 במרץ
בתשובה לפוסט של

Dat is zo georchestreerd door de gemeente Amsterdam. We laten de Joden gedenken, maar we staan toe dat de antisemitische horden hen in de nek hijgen. Hier staan wij in Nederland. Een heel klein hoekje Israëlische vlaggen en de rest voor het tirannieke gepeupel met nuttige idioten als aanhang. De zwakke Nld politie als bewaking. Een ongelooflijk onveilige situatie. Het geschreeuw is een waarschuwing. De volgende keer nemen ze de hele publieke ruimte. En Halsema met haar zelfvoldane glimlach vindt dat ze dit maar mooi geflikt heeft. Zij zag dat het goed was.

לייק
bottom of page