top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Nieuws podcast van vandaag 13 november 2023 met Roland KahnMet Roland praat ik vandaag over het sterk opkomende antisemitisme, de haatberichten en bedreigingen die hij en ik (en anderen) dagelijks over ons heen krijgen en de situatie die door Hamas in Europa is ontstaan.


Via deze link kunt u de podcast beluisteren. Nog beter is om de Podbean app te downloaden en te gaan naar The Joopsoesan's podcast. U krijgt dan bijvoorbeeld iedere keer dat er een nieuwe podcast online is, een seintje en mist dus niets.

374 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


Henk Vinke
Henk Vinke
Nov 13, 2023

Wat doen doen die regeringen

Like
Roni Stoker
Roni Stoker
Nov 14, 2023
Replying to

@Henk Vinke. In Europa het is vanzelfsprekend dat regeringen doen niets ertegen. Zij willen geen stokken in de wielen van de globalisten steken. Samen met hun patrones in de WEF, NWO en BILDERBERG moeten ze zorgen dat de Arabieren uit Gaza (en andere gajes van dat soort) in de "stakkers licht" blijven. Als onschuldige slachtoffers die in Europa asiel moeten krijgen. Zij zijn noodzakelijk voor het Jihad-leger die straks op Europese bodem dezelfde misdaden zou plegen als in Otef Aza, of IS-kalifaat. Samen met hun Alte Kameraden van ISIS, Al Qaida, Al Sha'baab enz. zou men selectieve genocide uitvoeren om de boel in West-Europa te ontvolken, en de Kalergi-Plan agenda dichterbij brengen. Gaza zou voor dit doel goede moord- en…

Like
bottom of page