top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Nieuws podcast van vandaag 16 mei 2023Met vandaag: Israëlhaat op de VU; Abbas vergelijkt in de VN Israël met nazis; antisemitisme neemt wereldwijd toe. NOS blijft leugens verspreiden; ultraorthodoxe instellingen krijgen miljarden; Israëlisch kanon mogelijk voor Nederland en heel veel meer nieuws uit Israël.


Via deze link kunt u de podcast beluisteren. Nog beter is om de Podbean app te downloaden en te gaan naar The Joopsoesan's podcast. U krijgt dan bijvoorbeeld iedere keer dat er een nieuwe podcast online is, een seintje en mist dus niets.

141 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


R Thomasson
R Thomasson
May 16, 2023

Netanyahu en Erdogan zijn een pot nat. Beide zijn bereid hun land op te offeren om aan de macht te blijven. Erdogan liet zien dat hij bitter weinig doet voor de bevolking van het aardbevingsgebied. Netanyahu is bereid via de hervormingen Israël kapot te maken. Dat interesseert hem niet, als hij maar aan de macht blijft.


De Palestijnen hebben de Nakba aan zichzelf te danken. Zij hebben, samen met zes Arabische landen, op 15 mei 1948; de een dag oude staat Israël, als gieren aangevallen. Zij hebben de oorlog verloren. Ook nazi Duitsland had de vreedzame Tsjecho-Slowakije aangevallen op 28 maart 1938. Na de oorlog hebben de Tsjechen ca. drie miljoen Duitsers uit het Sudetenland uitgedonderd. Zij hadden geen zin…


Like
bottom of page