top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Nieuws podcast van vandaag 17 maart 2024 met Nausicaa MarbeJoop praat u eerst bij over het belangrijkste nieuws in Israël, waaronder de nog steeds vastzittende gijzelaars, waarna Nausicaa, met hond, aan de keukentafel plaatsneemt en wij gaan praten over het toenemende antisemitisme in Amsterdam en de houding van burgemeester Halsema.


Via Spotify en deze link kunt u de podcast beluisteren. Nog beter is om de Podbean app te downloaden en te gaan naar The Joopsoesan's podcast. U krijgt dan bijvoorbeeld iedere keer dat er een nieuwe podcast online is, een seintje en mist dus niets.

324 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 comentário


Yolanda de Groot
Yolanda de Groot
17 de mar.

Joop, je zegt dat er in Londen en Parijs wijken zijn waar je als zichtbare Jood niet meer veilig kunt rondlopen maar wat denk je van Amsterdam nieuw West ... HET bolwerk van Islamitsch/Arabish/Moslim Amsterdam. Osdorp, Slotermeer, Bos en Lommer, rondom het Mercator plein enz enz ... IK ga er niet meer heen hoor.


En Femke, ik ga een nieuwe mail sturen, ik weet alleen even zo snel niet wat ik erin ga zetten of hoe ik het moet gaan verwoorden, ik heb nl niet zo'n zin om de politie op de stoep te krijgen maar ik wil wel duidelijk overkomen. Esther en Nausicaa kunnen het altijd zo goed formuleren, ik kan dat dus niet. Maar dat de nieuwe mail…


Curtir
bottom of page