top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Nieuws podcast van vandaag 18 augustus 2022 met Rob Heilbron


Met vandaag: de 50 jaar durende strijd van nabestaanden in München vermoorde sporters; Abbas en zijn Holocaust uitspraak; Palestijnse organisaties aangemerkt als terreurorganisatie; het veilige toerisme naar Israël; asielzoekers in Nederland en heel veel meer waar Rob en ik iets over te zeggen hebben.


Via deze link kunt u de podcast beluisteren. Nog beter is om de Podbean app te downloaden en te gaan naar The Joopsoesan's podcast. U krijgt dan bijvoorbeeld iedere keer dat er een nieuwe podcast online is, een seintje en mist dus niets.


160 weergaven5 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

5 Kommentare


bjas
22. Aug. 2022

Hey Joop, ik zeg hierbij mijn abonnement op jouw Podcast op. Je hebt gisteren gezegd, dat de bijdrage van meneer Heilbron zeer goed was. Nou ik vind het niet! Aangezien jij hem ondersteunt vind ik jou ook niet meer goed en besluit ik niet meer naar die onzin te luisteren.

Groet,

Bernard Jas

Gefällt mir

bjas
18. Aug. 2022

Beste Joop, Ik vond het vandaag niet om aan te horen. Het leek wel of ik naar een preek van Wilders of Baudet luisterde. Alsjeblieft laat die Heilbron achterwege, zo is het acceptabel genoeg jouw podcast. En Esther is ook goed!

Gefällt mir
bjas
18. Aug. 2022
Antwort an

liever ook niet😉

Gefällt mir
bottom of page