top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Nieuws podcast van vandaag 18 september 2022


Met vandaag: Covid cijfers; president Herzog, premier Lapid en IDF-chef gingen op reis; Israëlische onderzoekster ontdekt overeenkomsten diverse vormen Parkingson: met Israëlisch apparaat eerst koffiebonen roosteren en dan koffiezetten; Netanyahu omringd zich met extremisten om aan de macht te komen; enorm zinkgat in de Ayalon en veel meer nieuws uit Israël.


Via deze link kunt u de podcast beluisteren. Nog beter is om de Podbean app te downloaden en te gaan naar The Joopsoesan's podcast. U krijgt dan bijvoorbeeld iedere keer dat er een nieuwe podcast online is, een seintje en mist dus niets.
85 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


Henk Vinke
Henk Vinke
Sep 18, 2022

Groeten uit Egypte. Jouw club verloren. De mijne van PSV. Gisteren in Alexandrië bij de Murcia moskee ontmoette ik een aantal Maleisische Koran studenten. Na wat gebabbel over nasi goreng vroegen ze in hoeveel landen ik was geweest. "195", was mijn antwoord. En toen kwam hun volgende vraag: "welk land zou je ons aan willen raden om te bezoeken?". "Israël", zei ik. Toen was het even stil, totdat een jongen vroeg: "waarom?". Ik antwoordde: "Het is het meest fantastische land in deze omgeving met vrijheid van alles en vooruitgang". Ze knikten en we gingen na handen schudden uit mekaar. Zij de stad in en ik de moskee.

Like
Joop Soesan
Joop Soesan
Sep 18, 2022
Replying to

Wat een prachtig verhaal, Henk. En het is zoals je zegt. Jammer dat onze clubs hebben verloren, maar ook dat hoort erbij. Het was in ieder geval weer genieten.

Like
bottom of page